Praktijk Vaartsche Rijn 

uw Lichaam in goeden handen! 

Praktijkregels/professioneel beleid praktijk Vaartsche Rijn

21 mei 2018


Vanaf 25 mei 2018 zal er binnen de hele EU een nieuwe privacywetgeving van kracht zijn. Deze nieuwe wetgeving (Algemene Verordening Persoonsgegevens) is een vervanging van de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). 

Praktijk VaartscheRijn is een praktijk dat haar klanten voorop wil stellen als het gaat om goede en professionele dienstverlening/ hulp bij klachten. 

Wij, professionals, werken samen op inhoud om gedeelde inzichten te bespreken en te delen om ervoor te zorgen dat wij u zo optimaal als mogelijk kunnen helpen.


Hiervoor hanteren wij de volgende praktijkregels:

  1. Wees echt. Wij zijn professionals, geven geen misleidende informatie over onszelf, onze kwalificaties of prestaties;
  2. Wees professioneel. Wij gedragen ons professioneel door niet oneerlijk of onaangepast te zijn.
  3. Wees aardig. Wij streven in de praktijk naar een veilige en vriendelijke omgeving. Onze dienstverlening zal niet worden gebruikt om zakelijke vooruitzichten te schaden of om persoonlijke grieven en geschillen te uiten. Het is niet toegestaan door ons en/of onze klanten om met ongewenste communicatie lastig te vallen, te misbruiken of te verzenden (bijvoorbeeld e-mail, etc). Wij staan niet toe dat haatzaaiende woorden en/of handelingen van en door ons en onze klanten worden gebruikt vanwege hun ras, etniciteit, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, politieke of religieuze voorkeuren of medische of fysieke toestand.
  4. Respecteer de rechten van onszelf en de klanten en volg de wet (privegegevens, bedrijfsgeheimen, geen fraude, misleiding onszelf en klanten).
  5. Respecteer de rechten van de praktijk VaartscheRijn. Zorg voor hygiene en veiligheid en werkomgeving.Contactgegevens:

Jolanda Koppenol (functionaris gegevensbescherming praktijk VaartscheRijn.nl).

Lepelaarstraat 1

3582SK Utrecht

Mobiel  : 06 292 10 337

E-Mail  : info@praktijkvaartscherijn.nl

Website : www.praktijkvaartscherijn.nl
Vragen

Als u naar aanleiding van ons Praktijkregels nog vragen of opmerkingen heeft neem dan gerust contact met op!


.