Welkom bij praktijk VaartscheRijn

uw lichaam in goede handen!

Gezocht collega pedicure én te huur praktijkruimte in Utrecht!
Pedicureathome in Utrecht, praktijk voor medische en cosmetische voetbehandelingen, gevestigd in praktijk VaartscheRijn zoekt per direct een gediplomeerde en Provoet erkende zzp collega pedicure/medische pedicure.


Je werkt zelfstandig, beheert je eigen agenda en kunt op deze manier eenvoudig een eigen klantenbestand opbouwen, maar ook gebruik maken van het bestaande klantenbestand. Spreekt dit jou aan? Dan horen we graag van je.


Dagen kunnen in overleg worden samengesteld. Avond en/of weekend openstelling ook geen probleem. Huurprijs
Is per maand bij afname van minimaal 2 dagen of 4 middagen per week. Prijs is incl. gas, licht, water, schoonmaakkosten.


Ben jij of ken je een zelfstandige (medisch) pedicure die op zoek is naar een ingerichte praktijkruimte én samenwerking in gezellige & professionele praktijk in Utrecht? Neem dan contact met mij op!


Eisen:
* Jij hebt: - een ProVoet erkend diploma - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken - Je bent collegiaal, professioneel, representatief en klantvriendelijk
Interesse?
Ben je enthousiast? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: info@pedicureathome.nl


Te huur Praktijkruimte

In de praktijk is , door vertrek collega (verhuizing) een praktijkruimte/spreekkamer te huur voor 4 dagen per week (niet de vrijdagen). We zoeken een collega binnen onze (para)medische en welzijnsdienstverlening.
Avond en/of weekend openstelling is geen probleem. Huurprijs Is per maand bij afname van minimaal 1 dag per week.
Prijs is incl. gas, licht, water, etc. Ben jij of ken je iemand die op zoek is naar een ingerichte praktijkruimte? Neem dan contact met op! Mail naar info@praktijkvaartscherijn.nl . of neem telefonisch contact op met Jolanda Koppenol 0629210337.

Onze berichten

Onze berichten vind je hier!

2019-11-21

De spanning tussen tegengestelde krachten


Op dit moment zien we veel om ons heen gebeuren, het is onrustig in de maatschappij. Op het wereldtoneel zijn de krachten van personen of groeperingen in hun gedrag zicht- en voelbaar en vraag je je wellicht af waartoe dat gedrag gaat leiden. Het kan ook zo zijn dat je deze ervaring op dit moment dichter bij huis hebt, doordat je persoonlijk een uitdagende situatie meemaakt.
Getuige zijn van of deel uitmaken van een confrontatie van krachten vraagt wat van je. Een confrontatie van krachten voelt dikwijls oncomfortabel aan en het vraagt van je om niet in de aanval of verdediging te schieten, maar stevig te blijven staan.
Maar hoe blijf je stevig staan in een turbulente tijd? Als de boodschappen om je oren vliegen of als het van binnen een ongeorganiseerd boel is omdat er te weinig tijd is om te verwerken wat je op je bord krijgt, dan is het nodig om tijd voor jezelf te plannen.
Wanneer je tijd voor jezelf plant, creëer je de gelegenheid om zaken te verwerken. Dit verwerken gebeurt veelal onbewust, met name tijdens een activiteit die je redelijk gedachteloos kan doen. Zoals bijvoorbeeld tuinieren, wandelen of opruimen.
Plan simpele activiteiten waarin je alleen bent en geen gesprek hoeft te voeren. Ervaringen verwerken doe je het beste alleen. Een gesprek hebben met iemand anders over je ervaring kan zeker verrijken, maar uiteindelijk ben jezelf degene die de ervaring moet verwerken. En wat die ervaring met jou doet, kan alleen jij bepalen. Lukt dit niet alleen, zoek dan professionele hulp.
Tijd voor jezelf plannen, zorgt er ook voor dat je je eigen stem beter gaat horen. Met andere woorden je krijgt zicht op wat de situatie met je doet en daaruit volgt hoe je met de situatie wilt omgaan. Hoe bewuster je daarvan bent, hoe makkelijker het voor je is om stevig te blijven staan als er veel om je heen gebeurt.
Bij een confrontatie is er spanning tussen tegengestelde krachten.
En het is deze spanning tussen tegengestelde krachten waar we onrustig van worden. De status quo wordt bedreigd. Je voelt dat er een verandering op handen is en verandering brengt altijd onzekerheid met zich mee. Mensen houden niet van onzekerheid, zo zijn we eenmaal geprogrammeerd. En toch is het zaak om zoveel mogelijk mee te bewegen met wat zich aandient, want niet erkennen wat er is, leidt tot meer spanning.


Een hardnekkige klacht is een uiting van spanning tussen tegengestelde krachten in het lichaam. Heb je een hardnekkige klacht en wil je meer helderheid krijgen over wat er aan de hand is? Neem dan vrijblijvend contact op via 06-13616501 of via [email=info@maudvanderveldt.nl]info@maudvanderveldt.nl[/email].

Admin - 12:50 | Een opmerking toevoegen

Gastenboek
7 berichten op 2 pagina's                                                                                                                          Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek

Christine C

21-11-19 15:07:03

Na aanleiding van een ingroeiende grote teen nagel, gelijk met spoed geholpen. Sympathiek en professioneel, goede adviezen. Ik beveel haar aan.

Marco Otten
12-11-19 09:47:25

In verband met ingegroeide teennagel op advies van huisarts contact opgenomen met pedicure. Zeer deskundig oordeel en deskundige verzorging, ook voor de lange termijn.

Dani anoniem
12-11-19 09:46:45

Vanochtend superfijn en zeer effectief geholpen aan een ingegroeide teennagel aan beide grote tenen. Voor mij een enorme opluchting om op zo een aangename gezellige en 100% professionele manier te worden geholpen.

Dieuwke Hettinga
12-11-19 09:45:43

Na al jaren schimmelnagels te hebben ben ik er in slechts een aantal behandelingen helemaal van af. Fijne behandeling

anoniem
12-11-19 09:43:27

De Eetmevrouw is een zeer moderne en liefdevolle professional, die op de hoogte is van alle trends. Zij weet als geen ander mij te leiden in de wirwar van voedingsadviezen en superfoods. Altijd in staat mij nieuwe en spannende input te geven zonder ooit te dwingen. Het lijkt wel alsof ik zonder dieet alleen maar heerlijk kan eten door goed te kiezen wat bij mij past. Toppertje en blij mee!

anoniem
12-11-19 09:43:00

De Eetmevrouw heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn klachten die nu zo goed als verdwenen zijn. Ze luistert goed naar mijn verhaal en heeft er vervolgens veel tijd en moeite ingestopt om hier een perfect behandel/dieet-plan op af te stemmen. Echt een aanrader!

Karen
12-11-19 09:36:13

Zeer goede massage gehad voor mijn (kantoorwerkzaamheden gerelateerde) schouder en nekklachten. Binnenkort voor herhaling vatbaar!