Welkom bij praktijk VaartscheRijn

uw lichaam in goede handen!

Pedicure Utrecht/Pedicureathome, pedicure & sportpodologie.


Meer dan voetzorg alleen én als uw voeten er toe doen!


Uw voeten doen ertoe. Het is belangrijk om op de juiste manier en zonder klachten te kunnen bewegen. Pedicureathome.nl kan u daarbij helpen.


Ik sta voor een persoonlijke benadering, service en een hoge kwaliteit van zorg. Een korte wachtlijst, en het streven om in spoedgevallen u direct te kunnen helpen, met een zo'n optimaal mogelijk behandelresultaat en hoge klant tevredenheid.


Heeft u klachten tijdens het staan, lopen of sporten in uw voeten, benen of rug? Bij Pedicureathome.nl kunt u terecht voor diverse specialismen en behandelingen. Vakkundige voetbehandelingen die geheel worden afgestemd op uw klachten en situatie.

Veel voorkomende klachten zijn:                                                                      Specialisaties:

Voet- en hielpijn


Plantaire fasciitis


Hallux Valgus


Diabetes/reumatoïde artritis


Eelt


Blaren

Likdoorns


ingroeiende teennagels


verdikte nagels


Schimmelnagels/traumanagel


Hamertenen/klauwtenen


Droge huid/Kloven

Sportpodologie


Medical Taping


Instrumentele behandeling


LCN gelnagel techniek


Schimmelnagels


Cosmetische verzorging

Wist u dit?


Een voet bestaat uit:


- 26 botjes

- 33 gewrichten

- 107 banden en

-  19 spieren en pezen

Voor vragen met betrekking tot voet- nagelklachten, sportpodologie, de behandelingen en/of het maken van afspraken, kan je vrijblijvend contact met mij opnemen, via telefoon, e-mail, onderstaand contactformulier of het contactformulier op deze website.


Of bezoek mijn website voor meer informatie over mijn behandelingen/specialisaties: www.pedicureathome.nl, of bezoek de website van Lisanne Karssen: https://www.beautybynaturehouten.nl

Met hartelijke groet,

Jolanda Koppenol, gespecialiseerd pedicure & sportpodoloog

Lisanne Karssen, cosmetisch pedicure

uw voeten in goede handen!

Je kunt ons bereiken per e-mail of mobiel, ook kan je het contactformulier gebruiken. Als wij bezig zijn met een behandeling nemen we de telefoon niet op, omdat al onze aandacht dan bij de klant is. Als je een bericht achterlaat kom wij bij je terug, uiterlijk binnen een werkdag.

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

PedicureatHome.nl is een professionele pedicure in Utrecht, gericht op voetverzorging en sportpodologie. Een pedicure is een expert die uw voetklachten kan verlichten of kan laten verdwijnen. Een goed deskundig advies, hygiene, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij Pedicureathome.nl voorop.


Na een professionele behandeling merkt u en uw voeten het verschil!

Gastenboek
7 berichten op 2 pagina's                                                                                                                          Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek

Christine C

21-11-19 15:07:03

Na aanleiding van een ingroeiende grote teen nagel, gelijk met spoed geholpen. Sympathiek en professioneel, goede adviezen. Ik beveel haar aan.

Marco Otten
12-11-19 09:47:25

In verband met ingegroeide teennagel op advies van huisarts contact opgenomen met pedicure. Zeer deskundig oordeel en deskundige verzorging, ook voor de lange termijn.

Dani anoniem
12-11-19 09:46:45

Vanochtend superfijn en zeer effectief geholpen aan een ingegroeide teennagel aan beide grote tenen. Voor mij een enorme opluchting om op zo een aangename gezellige en 100% professionele manier te worden geholpen.

Dieuwke Hettinga
12-11-19 09:45:43

Na al jaren schimmelnagels te hebben ben ik er in slechts een aantal behandelingen helemaal van af. Fijne behandeling

anoniem
12-11-19 09:43:27

De Eetmevrouw is een zeer moderne en liefdevolle professional, die op de hoogte is van alle trends. Zij weet als geen ander mij te leiden in de wirwar van voedingsadviezen en superfoods. Altijd in staat mij nieuwe en spannende input te geven zonder ooit te dwingen. Het lijkt wel alsof ik zonder dieet alleen maar heerlijk kan eten door goed te kiezen wat bij mij past. Toppertje en blij mee!

anoniem
12-11-19 09:43:00

De Eetmevrouw heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn klachten die nu zo goed als verdwenen zijn. Ze luistert goed naar mijn verhaal en heeft er vervolgens veel tijd en moeite ingestopt om hier een perfect behandel/dieet-plan op af te stemmen. Echt een aanrader!

Karen
12-11-19 09:36:13

Zeer goede massage gehad voor mijn (kantoorwerkzaamheden gerelateerde) schouder en nekklachten. Binnenkort voor herhaling vatbaar!