Welkom bij praktijk VaartscheRijn

uw lichaam in goede handen!

Gezocht collega pedicure én te huur praktijkruimte in Utrecht!
Pedicureathome in Utrecht, praktijk voor medische en cosmetische voetbehandelingen, gevestigd in praktijk VaartscheRijn zoekt per direct een gediplomeerde en Provoet erkende zzp collega pedicure/medische pedicure.


Je werkt zelfstandig, beheert je eigen agenda en kunt op deze manier eenvoudig een eigen klantenbestand opbouwen, maar ook gebruik maken van het bestaande klantenbestand. Spreekt dit jou aan? Dan horen we graag van je.


Dagen kunnen in overleg worden samengesteld. Avond en/of weekend openstelling ook geen probleem. Huurprijs
Is per maand bij afname van minimaal 2 dagen of 4 middagen per week. Prijs is incl. gas, licht, water, schoonmaakkosten.


Ben jij of ken je een zelfstandige (medisch) pedicure die op zoek is naar een ingerichte praktijkruimte én samenwerking in gezellige & professionele praktijk in Utrecht? Neem dan contact met mij op!


Eisen:
* Jij hebt: - een ProVoet erkend diploma - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken - Je bent collegiaal, professioneel, representatief en klantvriendelijk
Interesse?
Ben je enthousiast? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: info@pedicureathome.nl


Te huur Praktijkruimte

In de praktijk is , door vertrek collega (verhuizing) een praktijkruimte/spreekkamer te huur voor 4 dagen per week (niet de vrijdagen). We zoeken een collega binnen onze (para)medische en welzijnsdienstverlening.
Avond en/of weekend openstelling is geen probleem. Huurprijs Is per maand bij afname van minimaal 1 dag per week.
Prijs is incl. gas, licht, water, etc. Ben jij of ken je iemand die op zoek is naar een ingerichte praktijkruimte? Neem dan contact met op! Mail naar info@praktijkvaartscherijn.nl . of neem telefonisch contact op met Jolanda Koppenol 0629210337.

Onze berichten

Onze berichten vind je hier!

2019-11-21

ingroei nagels


Er zijn verschillende oorzaken van ingroeiende teennagels, maar de meest voorkomende is dat de nagels in de hoekjes worden geknipt. Het is verleidelijk om de hoekjes te knippen als het daar pijnlijk is. Helaas geeft dit slechts een tijdelijke verlichting en het probleem zal terugkeren als de nagel weer groeit. Sommige mensen scheuren hun nagels en dit kan een ruwe splinter van de nagel achterlaten die de huid kan doorboren en een infectie kan veroorzaken. Probeer je nagels iets langer te laten groeien en zorg ervoor dat ze vrij zijn in de hoeken voorbij het einde van de nagelplooi.


Schade aan de nagel waardoor de nagel dikker wordt kan de nagel ook laten ingroeien. Dit wordt meestal er erger naarmate we ouder worden, omdat de nagel uitdroogt en minder flexibel wordt. Regelmatig olie op de nagel gebruiken kan helpen om ze flexibel te houden. Het verzacht ook de droge huid die zich onder de nagel bevindt. Een ingegroeide/ingroeiende teennagel treedt op wanneer de nagel zijwaarts in de teen groeit en niet naar buiten. Het resultaat is pijn in de zijkant van de teen. De grote teen wordt het meest getroffen. Het kan worden veroorzaakt door elke situatie die de juiste uiterlijke groei van de nagel verstoort, zoals onjuist knippen van de nagel of onjuist schoeisel.


Diagnose
De diagnose van een ingegroeide/ingroeiende teennagel kan worden gemaakt op basis van het uiterlijk van de teen. Er wordt ook een geschiedenis in kaart gebracht om de oorzaak van de ingegroeide/ingroeiende teennagel te bepalen en aan te pakken.


Behandeling
In sommige gevallen kan de rand van de nagel worden gescheiden van de zijkant van de teen. De vulling wordt tussen de nagel en de teen geplaatst om de groei in de juiste richting te stimuleren. Sommige gevallen vereisen een chirurgische verwijdering van de teennagel. Een nieuwe, normale nagel groeit dan in de komende maanden.


Zonder behandeling
De nagel kan in de zijkant van de teen blijven groeien. Dit kan leiden tot progressieve pijn of terugkerende infectie. Het is het ernstigst bij mensen met onderliggende medische problemen zoals diabetes of perifere vaatziekten.


Kan ik iets doen om ingegroeide/ingroeiende teennagels in de toekomst te voorkomen?

Ja. Knip uw teennagels recht af in plaats van ze af te ronden. Je moet ook de schoenen controleren om te zorgen dat er voldoende ruimte is voor je tenen. Verkrampte teenruimte verhoogt het risico op ingegroeide en/of ingroeiende teennagels. In veel gevallen zijn ingegroeide teennagels genetisch en zelfs de beste preventie technieken kunnen niet volledig voorkomen dat een ingegroeide/ingroeiende teennagel pijnlijk en/of geïnfecteerd wordt.


Heb ik een ingegroeide/ingroeiende teennagel?
Als je je teennagel aan de randen buigt en in je huid groeit, heb je waarschijnlijk een ingegroeide teennagel. U kunt ook zwelling, roodheid en warmte rond het getroffen gebied ervaren. In sommige gevallen waar de nagel de huid breekt, kunnen bacteriën binnendringen en een infectie veroorzaken.


Verhoogt het hebben van diabetes de kans op een ingegroeide/ingroeiende teennagel?
Nee. Maar een geïnfecteerde ingegroeide/ingroeiende teennagel verhoogt het risico op ernstige problemen, waaronder een botinfectie die tot amputatie kan leiden. Als u diabetes, zenuwbeschadiging in de voet of een slechte bloedsomloop heeft, is het raadzaam om zo snel mogelijk medische hulp in te roepen.


Wilt u meer weten, neem dan contact met mij op.
Met vriendelijke groet, Jolanda Koppenol

Admin - 12:44 

Gastenboek
7 berichten op 2 pagina's                                                                                                                          Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek

Christine C

21-11-19 15:07:03

Na aanleiding van een ingroeiende grote teen nagel, gelijk met spoed geholpen. Sympathiek en professioneel, goede adviezen. Ik beveel haar aan.

Marco Otten
12-11-19 09:47:25

In verband met ingegroeide teennagel op advies van huisarts contact opgenomen met pedicure. Zeer deskundig oordeel en deskundige verzorging, ook voor de lange termijn.

Dani anoniem
12-11-19 09:46:45

Vanochtend superfijn en zeer effectief geholpen aan een ingegroeide teennagel aan beide grote tenen. Voor mij een enorme opluchting om op zo een aangename gezellige en 100% professionele manier te worden geholpen.

Dieuwke Hettinga
12-11-19 09:45:43

Na al jaren schimmelnagels te hebben ben ik er in slechts een aantal behandelingen helemaal van af. Fijne behandeling

anoniem
12-11-19 09:43:27

De Eetmevrouw is een zeer moderne en liefdevolle professional, die op de hoogte is van alle trends. Zij weet als geen ander mij te leiden in de wirwar van voedingsadviezen en superfoods. Altijd in staat mij nieuwe en spannende input te geven zonder ooit te dwingen. Het lijkt wel alsof ik zonder dieet alleen maar heerlijk kan eten door goed te kiezen wat bij mij past. Toppertje en blij mee!

anoniem
12-11-19 09:43:00

De Eetmevrouw heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn klachten die nu zo goed als verdwenen zijn. Ze luistert goed naar mijn verhaal en heeft er vervolgens veel tijd en moeite ingestopt om hier een perfect behandel/dieet-plan op af te stemmen. Echt een aanrader!

Karen
12-11-19 09:36:13

Zeer goede massage gehad voor mijn (kantoorwerkzaamheden gerelateerde) schouder en nekklachten. Binnenkort voor herhaling vatbaar!