Welkom bij praktijk VaartscheRijn

uw lichaam in goede handen!

Praktijk voor natuurlijke behandelingen, Natuurgeneeskunde, Homeopathie en Voeding

Petra Voorn


Jij als mens bent een samenspel van je lijf, je denken en jouw eigen reactie daarop.
Je lichaam, hoofd en hart gezond krijgen of te houden, is een uitdaging.
Met voeding, homeopathie, kruiden, beweging, supplementen, ontspanning en je omgeving heb je invloed op alle fronten en daarmee op je eigen gezondheid.


Alle gezondheidsklachten die je ondervindt zijn te beïnvloeden met een natuurlijke behandeling. Dit houdt niet in dat ik de reguliere geneeskunst afwijs, zéker niet! We kunnen niet zonder, maar samenwerking is aan te bevelen.


Uit ervaring merk ik dat natuurlijke stoffen vaak zachter en subtieler werken en ze daarmee minder belastend voor je zijn.
Mijn site, https://natuurlijkgezond-utrecht.nl bevat informatie over natuurlijke behandelingen die jou kunnen helpen bij jouw klachten.


Hart – Hoofd – Vaten – Spijsvertering – Energie – Kanker
Petra

Natuurlijke middelen werken vaak veel zachter dan de meer bekende reguliere middelen. Ze worden beter door je lichaam herkend waardoor aanpassen vaak makkelijker gaat. Dat is de reden waarom er in mijn praktijk met behulp van de natuur wordt gewerkt. En samen met jou, want ik werk graag met personen die graag zelf willen meewerken aan hun gezondheid.

Wil je zelf aan jouw gezondheid werken?
Als Homeopaat en Natuurgeneeskundige werk ik graag met mensen die zelf iets aan hun gezondheidsklachten willen doen.
Want er kan zo veel meer naast de standaard behandelingen, wat jouw conditie ook is!


Het voelt goed om de touwtjes wat meer in eigen handen te hebben.
Ik help je daar graag bij zo dat je je beter gaat voelen. Dat geeft je weer energie en maakt je een leuker mens.


Daar heb niet alleen jij wat aan, ook iedereen om je heen….


Bel of mail gerust


Dan heet ik je hartelijk welkom.


Voor vragen met betrekking tot homeopathie/natuurgeneeskunde en behandelingen en/of het maken van afspraken kan je vrijblijvend contact mij met opnemen, via telefoon, e-mail, onderstaand afspraakformulier of via het contactformulier op deze website (zie contact en adres).


Of bezoek mijn website voor meer informatie over mijn praktijk, behandelingen: http://natuurlijkgezond-utrecht.nl


Met vriendelijke groet,


Petra Voorn

Ik verheug mij op uw aanvraag voor een ontmoeting. Ik zal u graag persoonlijk adviseren! I look forward to your meeting request. I will be happy to advise you personally!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Gastenboek
7 berichten op 2 pagina's                                                                                                                          Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek

Christine C

21-11-19 15:07:03

Na aanleiding van een ingroeiende grote teen nagel, gelijk met spoed geholpen. Sympathiek en professioneel, goede adviezen. Ik beveel haar aan.

Marco Otten
12-11-19 09:47:25

In verband met ingegroeide teennagel op advies van huisarts contact opgenomen met pedicure. Zeer deskundig oordeel en deskundige verzorging, ook voor de lange termijn.

Dani anoniem
12-11-19 09:46:45

Vanochtend superfijn en zeer effectief geholpen aan een ingegroeide teennagel aan beide grote tenen. Voor mij een enorme opluchting om op zo een aangename gezellige en 100% professionele manier te worden geholpen.

Dieuwke Hettinga
12-11-19 09:45:43

Na al jaren schimmelnagels te hebben ben ik er in slechts een aantal behandelingen helemaal van af. Fijne behandeling

anoniem
12-11-19 09:43:27

De Eetmevrouw is een zeer moderne en liefdevolle professional, die op de hoogte is van alle trends. Zij weet als geen ander mij te leiden in de wirwar van voedingsadviezen en superfoods. Altijd in staat mij nieuwe en spannende input te geven zonder ooit te dwingen. Het lijkt wel alsof ik zonder dieet alleen maar heerlijk kan eten door goed te kiezen wat bij mij past. Toppertje en blij mee!

anoniem
12-11-19 09:43:00

De Eetmevrouw heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn klachten die nu zo goed als verdwenen zijn. Ze luistert goed naar mijn verhaal en heeft er vervolgens veel tijd en moeite ingestopt om hier een perfect behandel/dieet-plan op af te stemmen. Echt een aanrader!

Karen
12-11-19 09:36:13

Zeer goede massage gehad voor mijn (kantoorwerkzaamheden gerelateerde) schouder en nekklachten. Binnenkort voor herhaling vatbaar!