Welkom bij praktijk VaartscheRijn

uw lichaam in goede handen!

Your Treatment Corner

Luxueus, rustgevend en effectieve behandelingen


Ik kom uit Oekraïne, ben oorspronkelijk verpleegkundige, maar mijn sterke passie om anderen te helpen zich mooi en zelfverzekerd te voelen en van hun huid te houden ben ik in deze mooie branche terechtgekomen.


Ik bied een verscheidenheid aan gezichtsproducten aan die net zo luxueus en rustgevend zijn als effectief.
Ik sta altijd klaar om me om te scholen om constant de beste diensten aan mijn klanten te bieden
Als u vragen heeft, neem dan contact met mij op. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!
Wel is mijn Nederlandse taal nog niet vloeiend maar met het Engels komen we er goed uit.


Circadia, is het farmaceutische merk waarmee ik werk. Circadia verbetert de huid volgens de biologische klok.
Overdag wordt de huid met hooggedosseerde producten beschermt tegen invloeden van buitenaf en ’s avonds wordt de huid herstelt met actieve ingrediënten. De producten bevatten de nieuwste en hoog geconcentreerde ingrediënten en is ontwikkeld door de zeer gerespecteerde en award-winning Dr. Peter T. Pugliese. Hij heeft veel invloed gehad op de ontwikkeling van producten en de skincare industrie. De producten van Circadia zijn parabeen- en sulfaatvrij en is samengesteld met plantaardige ingrediënten, stamcellen, peptiden en vitaminen.


Aangezien Circadia zijn oorsprong vindt in de wetenschap, geloven we in behandelingen met revolutionaire formules die écht resultaat opleveren.


Mila Kosova, schoonheidsspecialiste


06 87 22 68 31


https://www.ytreatmentcorner.nl


Hieronder tref je een lijst aan van onze behandelingen.

Stralend van binnen naar buiten!!

Gezichtsbehandelingen

Basis gezichtsbehandeling Plus gezichtsbehandelingen Gezicht, nek & schoudermassage

Deelbehandelingen

Verven wimpers
Verven wenkbrauwen
Verven wimpers en wenkbrauwen
Verwijderen onzuiverheden
Massages nek & schouder

Wax en/of Harsbehandelingen

Bovenlip of kin
Bovenlip en kin
Wenkbrauwen
Onderbenen of onderarmen
Onderbenen en onderarmen
Lichaamswaxen

Voor vragen met betrekking tot de behandelingen en/of het maken van afspraken, kan je vrijblijvend contact opnemen, via telefoon, e-mail, onderstaand afspraakformulier of via het contactformulier op deze website (zie contact & adres) .


Met hartelijke groet, Mila Kosova, schoonheidsspecialiste, Luxueus, rustgevend en effectief / Stralend van binnen naar buiten!!

Ik verheug mij op uw aanvraag voor een ontmoeting. Ik zal u graag persoonlijk adviseren! I look forward to your meeting request. I will be happy to advise you personally! Hartelijk dank voor uw aanvraag voor een afspraak. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Thank you for your request for an appointment. I will contact you as soon as possible.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Your Treatment Corner staat voor natuurlijke producten, empowerment en een heerlijke behandeling met gebruik van diverse massagetechnieken en toepassing serums op natuurlijke en veilige basis.

Gastenboek
7 berichten op 2 pagina's                                                                                                                          Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek

Christine C

21-11-19 15:07:03

Na aanleiding van een ingroeiende grote teen nagel, gelijk met spoed geholpen. Sympathiek en professioneel, goede adviezen. Ik beveel haar aan.

Marco Otten
12-11-19 09:47:25

In verband met ingegroeide teennagel op advies van huisarts contact opgenomen met pedicure. Zeer deskundig oordeel en deskundige verzorging, ook voor de lange termijn.

Dani anoniem
12-11-19 09:46:45

Vanochtend superfijn en zeer effectief geholpen aan een ingegroeide teennagel aan beide grote tenen. Voor mij een enorme opluchting om op zo een aangename gezellige en 100% professionele manier te worden geholpen.

Dieuwke Hettinga
12-11-19 09:45:43

Na al jaren schimmelnagels te hebben ben ik er in slechts een aantal behandelingen helemaal van af. Fijne behandeling

anoniem
12-11-19 09:43:27

De Eetmevrouw is een zeer moderne en liefdevolle professional, die op de hoogte is van alle trends. Zij weet als geen ander mij te leiden in de wirwar van voedingsadviezen en superfoods. Altijd in staat mij nieuwe en spannende input te geven zonder ooit te dwingen. Het lijkt wel alsof ik zonder dieet alleen maar heerlijk kan eten door goed te kiezen wat bij mij past. Toppertje en blij mee!

anoniem
12-11-19 09:43:00

De Eetmevrouw heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn klachten die nu zo goed als verdwenen zijn. Ze luistert goed naar mijn verhaal en heeft er vervolgens veel tijd en moeite ingestopt om hier een perfect behandel/dieet-plan op af te stemmen. Echt een aanrader!

Karen
12-11-19 09:36:13

Zeer goede massage gehad voor mijn (kantoorwerkzaamheden gerelateerde) schouder en nekklachten. Binnenkort voor herhaling vatbaar!